Laguna Albastra – un alt fel de tura

Astazi, a a vut loc o „tura mai altfel” cu cativa membri SpeoPoli: Alina, Matei, Cristi, eu si Catalin care ni s-a alaturat spre final. De ce mai altfel: a fost intr-o zi din timpul saptamanii si nu am facut speo (dar ne-am antrenat 🙂  ). Tura s-a discutat saptamana trecuta la sedinta si a fost o supriza si pentru noi ca pana la urma s-a materializat. Obiective: scuba diving in Laguna Albastra si tura de biciclete in imprejurimi.

Totul a inceput in Cluj marti dimineata in jurul orei 8, cu sincronizari mai mult mai mai putin bune, pe la 10.30 am plecat din Cluj cu mult echipament si un entuziasm usor amenintat de ploaia ce se intrezarea la orizont. Am pornit pe drumul spre Zalau, am ajuns repede la Aghiresu Fabrici, am ajuns si la Laguna apoi, un loc in apropierea Clujului care merita vazut, mai ales intr-o tura de biciclete, zona este foarte frumoasa. Noi nu am intalnit pe nimeni, a fost pustiu pana seara cand au mai venit doua personaje sa se bucure de peisajul si intimitatea (stricata de noi) a Lagunei. In general, mai ales in „sezonul estival”, in week end spune lumea ca e aglomerat, masini, scalda, mici, bere, dar in timpul saptamanii ofera un peisaj si o amosfera chiar placuta. Cerul innourat si caldura aprinsa au alternat, astfel ca asteptam ploaia dintr-un moment in altul, dar nu s-a aratat si am avut o zi superba chiar pana in momentul impachetarii in masini, inainte sa plecam pe la 19.30.

Activitatile principale au fost statul la soare, scuba, biciclete in diverse combinatii si nu neaparat in ordinea aceasta. Cred ca turele de o zi in timpul saptamanii (pentru cei ce isi permit 😦  ) sunt o varianta buna, chiar si de speo, de ce nu 😀 Va invit sa vezionati cateva poze facute ca sa intrati si voi in atmosfera de vacanta pe care am avut-o noi astazi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un comentariu