www.speopoli.ro

Pagina de baza a grupului:

Reclame
 1. 6 iunie, 2011 la 20:35

  Va salut,sunt dinCluj si un mare amator de munte .As dori daca se poate sa fiu si eu prezent la o tura in piatra altaruluyi

 2. 6 iunie, 2011 la 21:24

  Salut Ovidiu!
  Ne bucuram sa vedem ca speologia iti starneste interesul si tie.
  Cu intratul in Piatra Altarului e un pic mai dificil din cauza ca pestera este protejata, limitandu-se drastic accesul. Se aproba doar vizite in scop stiintific.

  Insa Piatra Altarului nu e singura pestera fabuloasa din Romania. Sunt o multime de alte pesteri ce pot fi studiate. Hai intr-o marti la sedintele noastre si discutam mai pe larg acolo.

 3. Curlov Vlad
  3 august, 2013 la 14:23

  Salut , sunt din Tarnaveni jud Mures , dar studiez la Bucuresti la Politehnica si sunt foarte interesat de aceste expeditii de acest club , mi-am dorit de mult sa vizitezi tara alaturi de o echipa , se poate intra in club sau cum se procedeaza ? daca puteti sa-mi oferiti mai multe informatii , va multumesc. E-mail : vlad.curlov@live.com

 4. 2 septembrie, 2013 la 15:06

  Salut Vlad!
  Noi suntem in Cluj si ne desfasuram activitatea in special in Muntii Apuseni. Esti binevenit in ture cu noi, insa cel mai bine ar fi sa iei legatura cu cei de la „Focul Viu” (clubul speo din Bucuresti). Sunt oameni faini, o sa vezi. Intra pe http://www.speofv.go.ro/ si vorbeste cu ei.
  Numai bine!

 5. Razvan Indolean
  8 februarie, 2015 la 13:17

  Salut, sunt din Bistrita si sunt interesat sa invat mai multe despre speologie. As dori sa iau parte la expeditii alaturi de grup daca se poate ?

 6. 24 iunie, 2015 la 11:01

  Salut Razvan, daca te intereseaza informatii despre speologie, iti recomand sa incepi cu cartea lui Marcian Bleahu: Relieful Carstic. Daca te intereseaza partea practica, explorativa, adica intrarile in subteran, atunci fa cumva si hai cu noi in ture si la sedinte.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: