3 – 4 Noiembrie 2012 – Mehedinti

In primul week end din luna noiembrie, SpeoPoli s-a pornit spre Podisul Mehedinti.

Vineri seara au plecat din Cluj doua masini spre Jupanesti cu urmatorii: Cristiana, Petre, Dan (Lupito), Alina, Diana Ioja, Radu Pop, Razvan (nepotu), Attila (Nyul). Obiectivele au fost tura foto in Epuran si Bulba. In final au iesit mai multe rezultate – in Mehedinti niciodata nu ne vom plictisi.

Am stat vineri noapte la Jupnesti cu cortul langa casa speo de acolo iar sambata am intrat in Epuran toata trupa. Dupa vizita fosilului, ne-am impartit in doua echipe; una a ramas la tura foto in Epuran iar cealalta a iesit si a intrat in Pestera Prosac – pestera activa in acelasi sistem cu Topolnita.

Sambata noapte am stat la povesti cu lumea care era acolo la stagiu TSA iar duminica ne-am impartit din nou in doua echipe. O echipa a mers la Podul Natural de la Ponoare (Podul lui Dumnezeu) si apoi la Pestera Bulba si a iesit noaptea din pestera dupa care s-au intors la Cluj cu o escala pe Valea Jiului la Visnica la o ciorba si o Pizza;  iar cealalta echipa a ramas la Jupanesti si a mers in Pestera Curecea plecand apoi mai repede spre Cluj, respectiv Oradea.

Ca de obicei, Podisul Mehedinti a avut superize frumoase pentru noi, este o zona carstica foarte mare si  frumoasa care merita vazuta de toti speologii. Cu gandul la urmatoarele ture in Mehedinti va las sa va delectati cu cateva imagini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: