Ceea ce a fost „Tura Festiva SpeoPoli 2011”

Si anul acesta, ca si in ceilalti ani, SpeoPoli a organizat tura festiva, sau de initiere, cu noii membri (care speram sa ramana in club cat mai mult timp). Pentru prima data am organizat aceasta tura la Ic Ponor, spre deosebire de anii precedenti cand zona aleasa a fost Suncuius –  Pestera Batranului.

Plecarea din Cluj a fost sambata dimineata cu masinile si o parte cu trenul cu care ne-am reunit in Huedin pentru a pleca spre Doda Pilii unde am fost cazati la Baza de Salvare Salvamont Vladeasa. Dupa ce ne-am imprastiat prin camere si am luat masa, sambata la amiaza pe la ora 12.00 ne-am (dez)organizat in patru echipe astfel: o echipa a fost la faleza de la Abri pentru o initiere in TSA, o echipa in Pestera Poarta Alunului, o echipa in Pestara Alunului Mic si in Pestera Pepii iar o echipa in Pestera TH si o scurta tura de suprafata. Echipele au revenit la baza din Doda Pilii intre orele 18.30 si 20.00, fiecare in functie de cat de lunga a fost tura. Seara s-a facut foc, proiectie de film, s-a jucat mima si muuulte altele. Duminica dimineata lumea a inceput sa se trezeasca de la 8 (pana pe la 10) iar la ora 11.30 deja echipele au inceput sa plece pe teren. Echipele au avut aceasi componenta si au fost doua echipe la Faleza de la Abri, una in Pestera TH si una in Pesterile Alunului Mic si Pepii (s-a renuntat la tura in Poarta Alunului pentru ca dureaza prea mult). Revenirea la baza din Doda Pilii a fost intre 16.00 si 18.00. Dupa inventarul echipamentului, luat masa si putina curatenie in cabana, la ora 19.00 am pornit cu masinile spre Cluj.

Cateva concluzii la finalul acestei ture experiment:

– s-au inscris si participat 25 de noi membri

– au participat 16 membri SpeoPoli (ocazie cu care tin sa le multumesc pentru implicarea si devotamentul de care au dat dovada)

– aufost 9 masini care au transportat echipele

– fiecare nou membru a facut/vazut cel putin doua lucruri (doua pesteri sau o pestera si antrenament la faleza)

– Dezavantaje:

–– accesul in zona Doda Pilii trebuie facut cu masinilee de la Huedin

–– necesitatea unui nr. destul de mare de masini pentru transport de la Doda Pilii la Ic Ponor

– Avantaje:

–– mai multe pesteri si mai multe de vazut pentru noii membri – se pot stabili mai multe obiective si nu sunt timpi morti pentru nici o echipa

–– cazarea mai buna decat la Batranului

Cat inca mai eram la Doda Pilii, am luat cateva impresii la cald si participantii au fost multumiti si le-au placut ce au vazut si au facut, dar cel mai bine ar fi sa va postati voi propriile impresii comentand acest post.

Multumim de participare si de cooperare, subliniez inca o data implicarea si devotamentul membrilor SpeoPoli si sper sa ne vedem la anul pe vremea asta cu un numar mai mare de membri SpeoPoli.

Un gând despre „Ceea ce a fost „Tura Festiva SpeoPoli 2011”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: