SEDINTA & TURA FESTIVA

Va invitam sa participati la urmatoarele evenimente ale Clubului de Speologie Politehnica:

  • MARTI, 19 octombrie 2010, incepand cu ora 20:00, in sala 356 de pe strada Baritiu 26-28, va avea loc prezentarea clubului si a activitatii ce se desfasoara in cadrul sau. Se vor face proiectii de fotografii si filme, vor fi expuse realizarile de pana acum si proiectele aflate in derulare, va fi prezentat echipamentul specific speologiei si se va discuta despre tura de initiere pe care o vom organiza in weekendul acesta.

iar

  • de SAMBATA pana DUMINICA 23-24 octombrie 2010, va avea loc o tura de vizita in Pestera Batranului. Tura este organizata special pentru incepatori, clubul asigurand echipamentul colectiv si cel individual de protectie (amaraje, corzi, scari, casti). Inscrierile se fac la prezentarea de marti 19 oct.

Nu exista nici o taxa de participare, doar costuri de transport (cu trenul) si masa (mancare rece pe care si-o aduce fiecare).
UPDATE 20 oct 2010:

Aseara a avut loc sedinta festiva la care au participat aproximativ 50 de persoane din care jumatate urmeaza sa vina in tura de initiere din weekend, care va avea loc la pestera Batranului.

Detalii organizatorice:

Intalnirea va fi sambata dimineata la ora 07:20 in gara , sa ajungem trenul de 07:55 Cluj- Suncuius. Biletul e in jur de 10 lei dus fara reducere, 5 lei cu reducere.

O parte din membrii clubului o sa mearga cu masinile sa rezolve cazarea si sa duca echipamentul colectiv, dupa care o sa va astepte la gara sa ia din bagaje.

Cazarea va fi posibil langa pestera la un localnic in sura cu fan, sau la o tabara scolara , din zona. Ca pret, la tabara e 30-35 de lei pe noapte,  la Localnicul ala e 5-7 lei. Incercam         sambata dimineata inainte sa ajungeti in gara la Suncuius sa rezolvam treaba asta.
Distanta Gara Suncuius – Pestera Batranului  1-1.5 ore.
Ca si echipament, aveti nevoie de :
  • Saci de dormit (sa nu fie foarte foarte subtiri. confort aprox 5 °C.)
  • Bocanci sau cizme de cauciuc.
  • Salopeta sau trening mai rau. Pe sub, se pot lua si alte haine mai bune si calduroase(preferabil material de polar sau lana).
  • Sosete de lana daca aveti ar fi foarte bine sa le luati cu voi
  • Frontala cu baterii noi. (Frontala e o lanterna care se pune pe cap cu niste elastice. Se gasesc in piata. daca luati sa fie cu leduri  pret maxim 10-30 de lei.)
  • Mancare pe 2 zile
  • Pelerina de ploaie, sau geaca impermeabila.
Intoarcerea va fi la ora 17:03 Suncuius-19:40 Cluj.
Program:
Sambata: Pestera Batranului.
Duminica: Exercitii la faleza (perete); Spalat echipament
Daca doriti sa participati si nu v-ati inscris inca , va rog sa ii scrieti un mail lui Petre, pe adresa fishtish911@yahoo.ca.

2 gânduri despre „SEDINTA & TURA FESTIVA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: