Poarta Alunului – Raport de tura

Ic Ponor, 9-10 octombrie 2010

Initial era vorba sa ne strangem vreo 9-10 oameni impartiti in 2 echipe: una de V5 de sustinere a echipei de bivuac si o a doua echipa de vizita, foto in Poarta Alunului. Pana la urma am ramas doar…4 🙂 (Cristiana, Petre, Carmen, Dan B) , asa ca ne-am rezumat la tura de Poarta Alunului. Am pornit din Cluj sambata dimineata pe la ora 9, am ajuns la Ic pe la 11:30-12:00, iar in jur de ora 15:00 am fost la intrarea in pestera. Totul a decurs foarte bine in pestera, am avut asistenti destul de cooperanti la foto 🙂 Singura mica problema a fost ca aveam primus la noi dar nu si cu ce sa il aprindem, asa ca am renuntat la supa mult visata :). A fost o tura scurta, de vreo 3 ore jumate, am ajuns doar in salita de sus si nu si pe tarasul ce duce spre activ.

La plecarea din Cluj nu stiam inca sigur unde vom dormi, luasem un cort pentru orice eventualitate, dar nu prea ne incanta ideea de a dormi in cort la -6 grade…Norocul nostru ca l-am gasit pe Misu la cabana si ne-a oferit o camera. A doua zi dimineata dupa ce am spalat echipamentul si am lenevit un pic la soare, am pornit intr-o plimbare spre Poiana Onceasa. La intoarcere, undeva pe langa poteca am gasit o dolina unde acum nu prea se simtea curent din cauza temperaturii de vreo 9 grade de afara , dar care credem ca ar mai merita studiata cand va fi mai frig sau mai cald.

Cateva poze din tura:

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu multumiri Cristianei, lui Petre si Dan pentru rabdare si ajutor la pozat, lui Misu pentru gazduire si lui George ca mi-a imprumutat blitzul si trepiedul.

Carmen.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: