Penultimele vesti in ceea ce priveste activitatile clubului

Pentru a ramane la curent cu ultimele vesti in ceea ce priveste activitatile clubului – iata ultimele noutati:

 1. In tabara de la Varasoaia s-a intrat in V5 – Ovi, Mita si Radu Pop – au explorat 1km de galerie noua si au cartat aprox 500m – felicitari si aprecieri celor 3 muschetari care au stat o saptamana in subteran urmandu-si pasiunea si obiectivele explorative in remarcabilul aven V5. La suprafata s-a sapat in speranta gasirii viitoarei pesteri “groapa cu bancute” (intr-o dolina aproape de pestera Padis (gasita de Radu Pop) cam 7 m in 3 zile – inca este curent puternic si merita sapat in continuare si eventual armat si malul drept ca sa nu se surpe. Iosca mai zicea ca ar merita acoperita groapa ca sa nu se colmateze cu zapada la iarna. Nu in ultimul rand s-au facut ture de vizita in V11 si Valea Rea si o echipa de unguri au mai explorat in R2 in primele zile de tabara.
 2. In tabara clubului se fac ture zilnice in aceasta saptamana: sambata s-a intrat in Rece(Carmen – sefa de tura), iar George a intrat cu inca 5 sibieni (Paul, Dana, Irina, Alin, Marius) in Pepii si in Alunul mic. Duminica s-a cautat pestera TH si Diaclaza – fara succes din pacate; apoi ne-am distrat montand ditamai cortul in caz de ploaie si sa nu uitam s-a decis ce se gateste joi :). Luni am mers sa cautam Pestera Poarta Alunului pe care de aceasta data am gasit-o cu usurinta, dupa care am cautat Pestera cu Oase cu mai putin succes in sensul in care nu am gasit-o si apoi am intrat in pestrea Fara Malahit/Bibescu pe care am mai explorat-o putin (gasind noi locuri de sapat unde sufla curent) si am urmarit galeria care speram ca merge spre activ caci se aude destul de puternic dar mai trebuie sapat si largita putin galeria. Mai departe ramane ca George si Carmen sa povesteasca peripetiile si obiectivele atinse in tabara cu mai mult talent si fler.

Un gând despre „Penultimele vesti in ceea ce priveste activitatile clubului

 1. Dragi colegi de speo,
  Daca-mi permiteti o remarca la ultimul articol (punctul 1.): nu mai putine felicitari Alinei (supranumita si Cartita), care a participat substantial la decolmatarea obiectivului de langa P. Padis („gasit de Radu Pop” -acest individ de douazeci-si-ceva de ani incoace ne tot gaseste puncte de lucru prin zona Sesul Padisului – Varasoaia, obiective care ani de zile ne dau bataie de cap :)~ -), si a participat la turele de Valea Rea si V11. Alina, cu putin timp dupa ce s-a alaturat taberei, a devenit indispensabila participanta atat a echipelor de decolmatat, cat si a echipelor de parcurs pesteri prin zona.
  Aprecieri speciale pentru spiritul pozitiv dovedit in timpul turei de noapte cu ploi si ceata de pe versantul drept al Vaii Rele (prin jnepenis, zmeura salbatica, iarba de stepa, greieri tampiti, mlastini, s.a.m.d.), tura suspecta de
  a fi neuitata dealungul carierei sale de speolog.
  Cu prietenie,
  Szabolcs Szucs, „Z” Oradea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: